Co vy víte...
Co víte o mých slzách?
Stékají do sklenic pod parapetem.
Co víte o mé bolesti?
Vyžrala soucit.
Co víte o mé samotě?
V davu halí mě do bublin.
Mou hrdost hledejte ve škvírách
V uzlíčcích smradlavých koberců
Mou křehkost smeťte z pod postelí
Má poskvrněná rána soudí i vás.
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: Hortenzie, šerý, Tomcat, jenommarie, lawenderr, Frr, Donne
Komentáře (6)
Komentujících (6)