Anotace: ...
Mohui upravit?
Nejsem jako nic
co se ve tmě ztrácí
ve světle sklenice pojem o trase
Stín se zakusuje kam ohně
je součást mnoha rozvržených pohledů
Rozměr existuje vlastních křídel do pr
Struny tepou a vytvářejí malé trhliny v čase a pro
11 dimenzí o nenulové ploše
Koule míjejí kuželky a naopak
světlo se tříští o naleštěnou plochu jak o hranoly
pravda se blíží nenule na entou
umění je v tom psát a neříct nic zatím
13.03.2021 05:03:17 | milík
Zajímavé, notovat na QM :o) Jinak hádanka je správně :o)
22.06.2020 07:16:41 | Crazymike