Anotace: pasla jsem to ve škole an tvořivé hodině...po pravdě je to 1. básnička se kterou jsem si hrála..:))noo..asi mi to trosku ujizdi ale co..:))
když se mi ty vaše paskvili nelíběj tak vám budu asi dávat 100% ne to jste se zbláznili ne?
08.03.2007 22:33:00 | Jsem ten kdo jsem
AHoj tak si tu mojí povídku dej na blog, ale připiš tam jako autora Angelic Scars, ju?
08.03.2007 19:27:00 | Angelic.Scars