Papoušek
Snad byla nevěrnice?
Manželem zanedbána,
co jednou moh, ne více
proto si zvala pána.
Papouška měli v kleci.
Když došlo na nevěry,
tak aby neměl kecy,
klec halí do zástěry.
Jednou muž přišel s trikem,
že by snad kamasutra?
„Ještě než začnem stykem,
Postav se mezi futra.“
Chlap hladil si svůj nemeth
oba zas byli nazí,
že rozběhne se, přemet
a rovnou ho tam vrazí.
Tak žena podle rady
(je nadržená přece),
si k němu stoupne zády,
když tu se ozve z klece.
„Klidně mi vyrvi jazyk
a nemusíš se stydět,
však toto lidi drazí,
tak toto musím vidět!“
Přečteno 201x
Tipy 20
Poslední tipující: Vydima27, Iva Husárková, Emily Říhová, Frr, Now, Marten, šerý, jenommarie, Martinecka23, Donne, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)