Nakládám různobarevná
Auta písmen
Na vagony slov
Řadím je do vlaků vět
A posílám k moři
Kde snad všechny stihnou
Odstavec lodi
Pokud je cestou
Nerozkradou zloději sklerózy
Přemýšlím
O struktuře auta
O jeho šroubech
O demaskování
Po práci
Si čtu na stránkách parkovišť
O zemi
Kam jsem je poslal
O nebezpečných bizonech iluzí
Dřívějším zdroji obživy
I o whisky nápadů
V saloonu s lítačkami