Je vedro k zalknutí
Na pivu padá pěna
K ničemu nenutí
Nálada uvolněná
Tvůj smích mě osvěží
A v polích zlátnou klasy
Hodiny na věži
Odbíjí skvělé časy
Zítřek ten daleko je
Zato ty velmi blízko
Velký vůz jede z boje
A v dálce štěká psisko
Na nebi komety
Malují zlaté šmouhy
Odhoďme korzety
Když z polí voní touhy
Červenec oprostí
Od všeho co je všední
Podléhám s radostí
Nástrahám ryze letním