Ti nevím. Jakože, to co jsi napsala, je pravda. Ale prezentovat to jako báseň, veřejně, to mi přijde málo na to.
Zjednodušeně řečeno jsi napsala 1+1=2. To víme a toto najdeš všude po internetu. Chybí mi v tom nějaká invence.
29.06.2020 20:04:51 | Schíza
Ďakujem za názor. Písala som, ako to cítim, vnímam. Je jasné, že nie každému sa to môže páčiť.
30.06.2020 05:24:11 | Viktory Mary
Súhlasím s komentármi podo mnou. Je len jedna a báseň je skutočne nádherná :)
29.06.2020 12:37:29 | Dávid