List papíru
Chtěl být jsem mastným papírem,
by starosti dne po mě stékaly.
Ten nápad však byl omylem.
svět jiný je než naši říkali.
Na takový list nejde příběh psát,
ten samotný a prázdný je.
Ač čistým nemá co ti dát,
byť plivance přežije.
Raději pomuchlán jsem životem,
plný skvrn ze své cesty,
než izolovaný za plotem,
křičet své manifesty.
Každá trhlina moje význam má,
stejně jak věty na mých řádcích.
Chuť života není mi neznámá,
chci žít a hrát si.
Přečteno 225x
Tipy 14
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Květka Š., jenommarie, Tomcat, Ishtar, Vydima27, Martinecka23
Komentáře (15)
Komentujících (7)