Anotace: čekání na stýskání
Vzpomínání do svítání
do zapomění setmění
Objímání v usmívání
čekání na stýskání
Loučení při shledání
vyznání ze zklamání
Udeření pohlazením
rozvášnění uklidněním
Probuzení usínáním
odmítání milováním
Setkání s usmířením
Že z čekání do setkání naplněno JE..hřeje *ST ;-)
16.07.2020 11:29:14 | jenommarie
A nakonec políbení, hlavně klid :o)
01.07.2020 13:03:23 | Crazymike