Východ slunce
Tělo mraku zčervená,
jak dívčí tváře při polibku.
Noc odchází znavená,
na nebi nechává symboliku.
Snad po snech je to zbytek studu,
co kroky z domu provází.
Snad naději věští jež žít budu,
a cítím jak slunce opět vychází.
Mlčení obzoru ruší snad jen ptáci,
co žalují že je tu další den.
Nostalgie co teplo srdci vrací,
pocit že přeci rád tu jsem.
Přečteno 216x
Tipy 14
Poslední tipující: Dávid, Vivien, šerý, Emily Říhová, Květka Š., Donne, praetorian, Martinecka23
Komentáře (6)
Komentujících (4)