Anotace: ...
jsme v Plzni
brzdi
zaparkuj u podchodu
znám tu skvělou hospodu
na baru sedí holka s modřinou
co má nohy do É
přisednu si, objednám si
víno, vodu, soté
vy máte doma Itálii?
ne, máme doma Polsko
celý týden chlastáme a pájíme měděnné trubky
i o víkednu?
o víkendu jdeme do kostela a vše je odpuštěno
kdyby ses chtěla zbavit těch modřin na líci
možná by stačilo fajn chlapa najít si
ale můj muž je fajn
je členem polské reprezentace v gamblingu
a co to máš vlastně s nohama?
gówno ci do tego kurwa !
spierdalaj, bo ci nogi z dupy powyrywam !
nádherná melodie
typická Itálie
někdy vášeň, někdy teror
italiano vero