Nežárka
Anotace: Jeden víkend v nádherné přírodě.. dlaněmi,slovy..
Šla bych k řece
pod duby,
Kde štika loví.
Kde tiše nad řekou přeletí
ledňáčkovi ..
Tam voda voní,
léto s ní..
Slunce v hladině se odráží ..
Šla bych tam přes louku ,
Kde hřiby dubový
Kde tráva s rosou ranní
ve větru se zavlní..
Jít tam zas,
pod duby..
Na břeh řeky
se usadit ..
Nechat všechno plynout..
S tou řekou tiše snít ..
Přečteno 180x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Isla, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)