Anotace: ...
Inu, kdo by nechtěl spravedlivěj svět. V poslední sloce chceš být zase prokletým básníkem a ten potřebuje tepat nešvary, takže i tu nespravedlivost. Ale verše ti jdou pěkně od srdce - tedy doufám, že ano. Zdraví tě Daniela z Prahy.
05.07.2020 22:31:36 | danaska
Inu, kdo by nechtěl spravedlivěj svět. V poslední sloce chceš být zase prokletým básníkem a ten potřebuje tepat nešvary, takže i tu nespravedlivost. Ale verše ti jdou pěkně od srdce - tedy doufám, že ano. Zdraví tě Daniela z Prahy.
05.07.2020 22:31:34 | danaska