Anotace: Ten hrneček vážně existuje, je můj nejoblíbenější.
Když letní den
jen tak mimochodem
všude píše tvoje jméno
a brzy nad ránem
divoké husy
svými křídly
diktují městu
podivnou novelu
o tom
jak málo času
málokdy měla jsem pro tebe
vařím čaj
do hrníčku bez ouška
a snažím se
tolik se snažím
žít jinak