Anotace: ....
Červená růže
na zem padá
ty lístky rozpadají se na sny
Co všechno člověk může
zůstala zrada
prázdné stěny
hloupé iluze
hloupé naděje
zaplacené draze
nikdy víc
nelituje
je jako nic
Jako prazdnota.
Ta je opravdu povedená*
09.07.2020 12:12:05 | šerý
Člověk někdy zradí i sám sebe...:-)
09.07.2020 10:20:40 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?