opereta o žiletkách
Anotace: další podobně zoufalá
svým nezhojeným smutkům
se zlámanými vazy
cituji z cizích duší,
oni tancují mi nazí
a já připoutána k lůžku
vzývám objehovou krizi,
pomalu ztrácím vědomí
o bíle vydlážděné kapli,
emoce v bílých závojích,
maličcí lháři lakomí
roní zvonivé slzy.
Komentáře (0)