Anotace: Kunandabajeschopná
Souhvězdím zastřeného hledí,
v den narození,
odbíjí poledne.
Přelézá do života
s ručením omezeným,
bez počátečního vkladu
je vpuštěna.
Pramálo pochopila.
Každý jen rozviklaným prstokladem
na lásku si hraje.
.
Minula svou
šťastnou planetu.
Už jen rozjímá,
o životu, tu, tu... :)),
kde zanechal tesař
múzu snad?
Či díru,
jak prosté,
tu, tu... už nehledá
Náš mistr tepe
stále ještě
do dřeva.