~~~~~~~~
Brzy bude jarně
potom bývá letně
a pak asi podzimně
a až skoro zimně
bylo nebylo
to třeba i v létě
někdy nasněžilo
a na tanečním
parketu z mechu
a z jehličí
si i lesní žínky
při každém úplňku
s tebou či s tebou
valčík i sambu
zatančí...
A pak se rozední
den bude nádherný
jarní či letní
podzimní i zimní
každého něco baví,
s jarem louka zelená
i kočičky jak mimina
s létem teplé slunce
sladký meloun
a zmrzlina v ruce
stará zahradní hospoda
a jít do letního do kina
a na podzim draci
kaštany pro legraci
a pak...no co pak
ten bílý s hrncem
no přece pan sněhulák.
Ano,tak je to,tak i tak.
~~~~~~~~~~
Rok uteče jako voda
a točí se stále znova... :)
Moc hezké Květuško
13.07.2020 22:23:19 | Emily Říhová
Ano běží to tak i tak milá Květuško. ;-) *ST
11.07.2020 20:41:00 | jenommarie
Maruško,když ten rok tak uteče...ách jo...
13.07.2020 14:31:47 | Květka Š.
To ano..má moc rychlé nožičky, dávám ti zcela za pravdu milá Květuško. Měj krásný den a děkuji TI;-)*
14.07.2020 17:30:37 | jenommarie