Nějak to nejde...
Slova nahodile vyskakují
a nedávají smysl
žádný pocit
žádný příběh
žádný rým
Nemám o čem psát
nemám o čem snít
a dny utíkají
jeden za druhým...
Někdy se píše těžko, inspirace však jednou přijde a nebude jí málo, uvidíte (=
I nedostatek inspirace může být inspirací, o čemž svědčí tato zajímavá básnička (=
11.07.2020 22:14:32 | Roser