Strach
Dnes divný den je
nebe plno mraků.
Má duše bojí se
Nahání srdce do soumraku
Ta fantazie mrcha zlá
zas na světlo vylezlá..
Buší na vrata mého srdce
Nečeká na tebe říká prudce .
Dnes líbá svou paní Zimu
v dřevěném domečku sami jsou
Nikdo neruší ,ticho letní noci
Chvějí se spolu pod peřinou
Kéž by ta fantazie
mrcha zlá ,nebyla tak moc pravdivá
Máš právo se svou ženou být
Něžnost svou jí projevit
Dnes nebe spí
bez slunce ..
Jen v dešti kapky bubnují
Stejně jak mě na srdce..
Na duši si stepují
Přečteno 191x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Donne, Kubíno, Roser, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)