Anotace: Někdy hledáme celý život to kým jsme . Nebo kým chceme být . Někdo to najde hned na začátku cesty a někdo až před jejím koncem . Stejně tak jako hledáme naši druhou polovinu .
Umíme se zamilovat
Ale neumíme milovat
A lásku dát
Pod tlakem času jen litovat
Ze svých chyb jiné obviňovat
Samolibě se obhajovat
Nejde opravit co jsi vzdala/vzdal
Tak vstaň a jako život jdi dál.
Hledáme bazary lásky , kde není nic
Slepá setkání, kde si s ránem řeknem nikdy víc
Ač toužíme po lásce bez hranic
Kráčíc do neznámých vod
Zkoušíc vlézt do cízích bot
A tou cestou jít, kde jiný cedil krev a pot
Nestát za oponou s úsměvem nad životy jiných
Zamést před vlastním prahem a uklidit ve skříních
Někdy prohledáme celý svět
Někdy stačí jen pár vět
Někdy poznáme se hned
Možná. Je to o štěstí