~~~~~~~~
V jednom sadu jabloní
k sobě se jabloně nakloní
a jen tak si do listí šumí
co krupobití všechno umí.
To když se jabloňové děti
nestačí za listy skrýti
dostanou od těch krup rány
a hned jsou poznamenány.
Sadaři roní krokodýlí slzy
co se jim stalo to je zamrzí
sadařky křížaly nadělají
pánové calvados raději mají.
Pak zase sluneční paprsky
zelená jablka dosladí
a jonathanům červeně přidají
na stopky prý i mašle dostanou
jedno chce bílou a druhé zelenou.
Tak to je jeden jabloňový sad
kde se jablka umí i pousmát
to si prý sadař legraci udělal
když na jablka smích maloval.
A potom na trhu slyšíte
„kupte si teta usměvavé jablíčko”
...neprohloupíte...
takové jablko náladu napraví
a vitamíny...jsou půlka ku zdraví
~~~~~~~
Krásná s jablíček vůní,
takové Květuška umí... :)
Krásný voňavý den
15.07.2020 00:25:38 | Emily Říhová
Jako vždy krása, jablka :o)
13.07.2020 16:14:05 | Crazymike