Anotace: ...
chvíli jsme se milovali
chvíli jsme loupali cibuli
chvíli jsme zapisovali stav vodoměrů
chvíli jsme provokovali pitbuly
pak jsi uvařila:
Marilyna Mansona se zelím
a bramborovýma lokšema
hotová nekromantika
film s Vlastou Burianem
z roku 1855
olivy, křupky, heroin
tmavomodrý svět
crush fetiš videa na ruských webech
jak noha láme míchu
hra na ,, já už musím jít ,,
falešný výbuchy smíchu
stejně to bylo celý divný
takový, řekl bych, tmavě modrý
jakoby celý v nějakým oparu
stejně to bylo dobrý