Měsíc to je plný hrnek s mlékem
A hustou smetanou
Co děti dostanou
Vždy na statku nedalekém
Měsíc to je talíř po večeři
A pusa na čelo
Čas kdy se nesmělo
Strkat nos do velkých cizích dveří
Měsíc dnes je stejný jako včera
Nebere ohledy
Nebo je víc bledý?
Snad jen zkalila se atmosféra
Měsíc nám v noci na cestu svítí,
je to oko, které nám chybí.
Moc hezká;-) *ST
17.07.2020 22:51:28 | jenommarie
Fakt mě to zaujalo, takže máš bod :o) Luna je vždy dobrá inspirace k filozofování
17.07.2020 19:38:04 | Crazymike