Přišla jsi pro mě jako vrána
V sanitce černé, plné duší
Otevírá se stará, rezavá brána
Do míst kde nikomu srdce nebuší
Uprostřed kostel, plný smutných tónů
Lidé v lavicích se sklopenou hlavou
Myslíc na ty co nevrátí se nikdy domů
Zatím co duše kolem nich plavou
Odbíjí zvony píseň pohřební
O tom že položí nás dolů
Pro nás je to píseň svatební
O tom že budeme navždy spolu
Zdravíc Charona na břehu řeky Styx
Všude kolem neznámé tváře
Od náboženství po barvu pleti je tu mix
Nedělá rozdíly ,chudáka či milionáře
Nyní ona se mnou a já s ní
V mrtvé zahradě a mrtvé zemi
Kde růže černé o živém světě sní
Kde pouze po lidském doteku stýská se mi
Kde život není a zastal čas
Hluk shonu života se zastavil
Kde není vedro ani mráz
Jen spousta volných chvil
Ruku v ruce jde smrt se životem
Pěkný, tedy ne téma, ale veršíky a poslání... :o)
19.07.2020 17:47:28 | Crazymike