Anotace: Zas se toulám ve snách
Polibek, který pálí a hoří až v břiše,
broukáš do tmy, jemně a tiše.
Nepřestávej snít, buď stále snílek,
k sobě poskládej k dílku dílek.
Vše pasuje do sebe, má to tak být,
ve snu i mrzák může jako zdravý žít.
Ten kdo nepřestává snít, žije stále,
je hoden úspěchu, jak hlava krále....
ST Eru :-)
04.08.2020 17:39:48 | Pittoresque
Spoutá hřejivou silou,
propůjčíš jí svůj hlas
s náladou kouzelně snivou
poplyne každodenní čas.
21.07.2020 09:56:55 | Emily Říhová