Pohladit tvář muže
Položit si hlavu
kousek tam vedle tebe ..
Na zmuchlanost polštáře tvého..
Být ti blíž než je modré nebe
Dotýkal by ses těla mého
Jen lehce prsty přes bradavky
přes hranu ňadra do boku..
Hm jak svádivá je cesta dlaně
Když blíží se k rozkroku ..
Položit se vedle tebe
pohladit ti tiše tvář
Jen tak něžně,
říct ti tiše ..
dobrou noc
AŤ SE MI VE SNU ZDÁŠ ..
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Frr, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)