Anotace: ...
Puntíky zaplavila
hned jak se dostavila
sny zcela naplnila
A každým puntíčkem
cloumá mužíčkem
co pracuje tak rád
vypracuje puntikatý řád
A zařadí puntíkatý šat
k nošení napořád
odškrtne si po tečce
kolikrát ho vysvleče
Z počtu teček na šatech
skončil by až po letech
Každý puntík slíbí svlečno
má jich pro něj nekonečno
Zbaví ji tak puntíků
v celém jejím šatníku
Veselá ...taková puntíkatá...:-))))
..ST..
27.02.2021 22:58:16 | Jaruška
Marti, Ty si krásně hraješ ...bavíš mě, děkuji ;)
23.07.2020 23:07:41 | Emily Říhová
Moc děkuji Emily a velice mě těší, že se ke mě vracíš, vážím si tvého času u mě :-)
24.07.2020 10:11:15 | Martinecka23
"Puntík malý i větší, červený i černý, na šatičkách sluší..." ;-)ST
(A kadým puntíčkem - stratilo se ž, asi pod puntíkem ;-))
23.07.2020 10:13:51 | Tomcat