Pro Andy

Pro Andy

Anotace: Básnička pro bývalou kamarádku

Kam se hrabou peněz kupy,
na co mít kámošů tlupy.
Já chci mít dva kamarády ,
kteří mě maj také radi.
Kteří při mě budou stát,
kterým můžu lásku dát.
Když v nenávist mojí věříš,
sama klidnou vodu čeříš.
Vždyť já tě mám ráda,
jako svého kamaráda....
Kdybys byla příbuzný tak i snad,
víc lásky mohla bych ti dát.
Na co dary , na co zlato,
jsi přítel , ty mi stojíš za to !
Tak zvedni hlavu a pohlédni mi do očí ,
možná tě moje vrouctnost zaskočí.
Však necouvej rychle Zpátky,
Nebudeme kamarádky ?
Podej mi svou hebkou ruku,
vzdejme se teď těch svých luků.
Možná nejvíc ze všech zbraní,
nenávist mě vždycky raní.
Mohu ti dát svoje sliby ,
každý máme nějaké chyby.
Doufám , že teď se máme radši,
to mi kamarádko stačí.
Autor Bitter Beauty, 08.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí