Anotace: ..st. anger round my neck..
Hezká, líbí se mi...Zaujala mě druhá sloka- jsou v ní zajímavé obraty. Jestli tě zajímajá poezie na toto téma, tak by se ti mohla líbit Přednáška o stínu od Johna Donnea...
21.03.2007 13:00:00 | Qessille
Příště se raduj ze světa, a nebuť jak černá můra!:-)Já vím, prostě si to tak cítil, a pocity se derou ven, i když černé jako dým.
14.03.2007 14:11:00 | sluníčko sedmitečné