Anotace: Co když má každej kominík přidělenu svoji dávku štěstí na den?
jejda...tak nad tím se příště zamyslím!!!!:)
08.03.2007 20:25:00 | Trdlo
“jemu pak nezbývá
…vůbec žádný štěstí.“
a držíce se za knoflík pak často jednu schytá....;o)
Chudáček kominíček...a na lačno,hrůůůzná představa!
08.03.2007 17:12:00 | Navire