Ráno
Šťastné je žít bez rozumu
a rána tupá tolik jsou.
Mysl prostá od průzkumů,
bez myšlenek co tak řvou.
To čas je mého ladění,
rovnání emocí bez pout.
Snad jen únavou trochu zraněni,
s čistým srdcem do dne vyplout.
Odhodlání a v očích sny,
pod drzým čelem chóry křičí.
Zlomím tento i další dny,
jsem ten co problémy ničí.
Samotná postava na peróně,
kde světlo ředí tmu noci.
Zdaleka nemám po sezóně,
jen nebýt nasrán - to chci.
Přečteno 150x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, šerý, Marten, Martinecka23, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)