Anotace: ...
nosíš si domů mrtvá zvířátka která
nacházíš při svých cestách podél pole
celý svět se převlečen za letní počasí
opírá o tvoje francouzský hole
na horkých střechách syčí déšť
popíjiš hořký čaj se slzami
vlčí máky začínají kvést
jako hyena tancuješ s mršinami