Válka
Anotace: No jo no....anděly mám prostě rád....
Víčka ztěžklá únavou
Křídla přestávají mávat
Padá,křičí temnotou
Děti přestali si hrávat
Temnota se řítí vpřed,
Andělů zní temný chór
Pekelná vojska míří na svět
Šířící smrtelný mor
Poslední anděl do války vychází,
S pekelnými anděly bojovat.
Klid v duši nenachází
Žít a umírat….
Ve válce andělů….
Komentáře (2)
Komentujících (2)