Anotace: ...
potkal jsem na jedné akci
zvláštní dvojici mužů
pak jsem zjistil, že se jedná
o tu známou kapelu Slzu
vy jste Slza?
ne, my jsme ty
já? to je blbost
ukažte mi občanku
okamžitě mi vyletěl tlak
to se mi snad zdá
do hajzlu, bože, je to tak
oni jsou fakt já
tohle musí být nějaká vzpoura
podepište se mi na pinďoura
sice nejsem písmoznalec, vy dva sledi
ale jak je možný, že můj podpis sedí?
pak jsme si začali povídat
jestli je lepší Beck nebo Zappa
jestli jsme teda v kapele tři
jestli je možný rozkojit chlapa
už musím jít, uvidíme se brzy
vy dva šulini z kapely Slzy