Maniak
Maniak
...
rozepsal jsem krutou báseň
ne já nejsem žádný blázen
dokumenty sice mluví jinak
já však jsem pouhý maniak
když svítá ranní slunce
prokřehly mi zase ruce
vítám na tom Světě lidi
je hezké když se lidé vidí
bláznovství je v dnešní době
celkem slušná častá oběť
normální jsou jen psychiatři
od srpna do ledna ať se daří
Přečteno 188x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)