Anotace: ...podkresy tónů snášejícího se večera. https://www.instagram.com/p/CDPYrUdgxf5/?igshid=17g8ei5975rgr
Světlo
tančíš mi po stěnách
když proplétáš se
s molekulami stínu
v podvečerních odlescích
dalšího letního soumraku
Chci tě uchopit
v podkresu tónů klavíru
a houslí koncertu
večerní atmosféry
ještě než začne
první noční árie
Je to jen prchavá chvíle
dokonalého zrcadlení
mých pocitů na stěnách
co mě navštěvuje
když zrovna v zastavení
vnímám krásy všedního života
A tak si říkám
jestli se vážně necháš
zvěčnit dřív, než půjdeš
tvořit noty inspirace
někam o dům dál
na druhou stranu planety
Tak necháš?
Co myslíš?
Když ho umíš vnímat, tak určitě nechá ;)
01.08.2020 13:35:21 | Emily Říhová