POTULKY PO MORAVĚ
PŘI ZEMI
(VYŠKOV)
Na domy výškové
nezmoh´ses, Vyškove!
Stavbaři z Výškovic
zaslouží dýško víc!
LÍHEŇ MLADÝCH GAMBLERŮ
(UHERSKÉ HRADIŠTĚ)
Uherské Hradiště
hráčů je rodiště;
všichni sedí u hry,
mačkají si uhry.
SYREČKOVÁ VELMOC
(LOŠTICE)
Z díry kromě ploštic
vyvalil se smrad;
každý, kdo je z Loštic,
tvarůžky má rád.
POŘÁDKUMILOVNÝ ALKOHOLIK
(ZLÍN)
Na předměstí Zlína
v útulné, malé Baťově vilce
stírám oběd z lina,
vyblitý večer ve slabé chvilce.
VŽDYCKY JE NA VÝBĚR
(VALTICE)
Líp brečet ve Valticích
u vínečka sklenky,
než bručet ve Valdicích
a mít dole trenky.
PONĚKUD JEDNODUCHÉ OBYVATELSTVO
(PROSTĚJOV)
V Prostějově prostě mají
na prosťáčky štěstí,
co nad ničím nedumají,
všechno řeší pěstí.
Prostějov je prostor, který
řídí prostí lidé,
samé ploché charaktery,
ani jeden v 3D.
Přečteno 160x
Tipy 9
Poslední tipující: Now, Psavec, jenommarie, šerý, Donne, Tomcat
Komentáře (3)
Komentujících (3)