V dětinským žaláři (3. část)
Zastánce prasklejch kondomů
je fantastickej člověk
šeptající o citech
a řvoucí naplno nekonečnou lásku
která nepadá každej den
z voken kubistickejch činžáků
Moje kniha
má už vohořelý stránky
a inkoust šedivej
tekoucí mezi žebry
princezny Laury
která soustředěně - bez námahy
ponurým pohledem
lovila dinosaury
Je to jen přebytek žiletek
a prášků na uklidnění
proč hledat svatozář tam
kde žádná není
není a nebude
protože stěny křičej
a podlahy vyprávěj
a protože každá ďáblova sekunda
mizí v hodině anděla
Komentáře (1)
Komentujících (1)