Jen tiše mluví k uším vánek
za tmavé noci v zahradě.
Zablesklo světlo – snad úplněk
odpověděl mé baladě
osudu vytržených stránek,
které bych mohl opět číst,
když z pekla zní zpěv radovánek
a všude křičí nenávist.
Ale..to nebe je plné hvězd..
nenávist..nesmí se nechat, kvést. ;-) *ST
31.07.2020 14:39:44 | jenommarie
To ano. Bohužel to však neovlivníme.
31.07.2020 15:36:08 | ARNOKULT
Ano u druhých jistě..to zkrátka nelze, když tak už někdo smýšlí. ;-)
31.07.2020 17:25:22 | jenommarie
Vytržené stránky nech cestovat ve větru a piš si další. Neposuzuj jestli radovánky jsou od andělů nebo jejich padlého brášky, prostě jen žij, užívej a neubližuj - smysl ať ke sklonku posoudí někdo jiný.
31.07.2020 06:47:22 | petrzal