Anotace: Někdo si myslí že sny chápe, někdo v nich hledá paraelu - já si vychutnávám ty pocity na hranici s realitou.
Sny mívají tu moc tajemna..někdy jsou to pocity tak hluboké a hřejivé, že si je chceme uchovat. Když si někdo umí takto pod víčka navodit krásné snění..tak určitě mu potom smutno není. ;-) *ST..
31.07.2020 14:26:18 | jenommarie
Jj vyznat se v tom a umět to využít . . . .
03.08.2020 05:46:17 | petrzal