Dám Ti čas
Jen tak být, dýchat, snít
Dám Ti čas
Jen tak v mezičasí bez počasí
V tichu jen pro Tebe a světa krásy
Dám Ti čas
Okružní jízdu bez zastávek
Beze slov, otázek a nadávek
Dám Ti čas
Pro Tebe bez úroků
Bez splátek, klidně u vodních toků
Dám Ti čas
Pro tu lásku, co nosíš
V duhových odrazech svých očí
Dám Ti čas
Vážně, dám Ti ho.
Tak co s ním uděláš :-)?
Čas je nejvzácnější komodita
co mezi prsty tak často uniká,
věnovat aspoň krátký čas
a s ním i kousek z nás... :)
02.08.2020 09:19:53 | Emily Říhová
Obdarovat nezištně, ať je to jen tomu, kdo si to zasluhuje a ví..vice..o obsahu. *ST ;-)
01.08.2020 16:59:28 | jenommarie
Čas na co,...???
Až minuta bude trvat tisíc let?
Až v údolí něžností roztaje veškerý led?
Už tolik času každý z nás promarnil. Třeba jen grilováním beznaděje...při svitu posledních svých sil.
31.07.2020 23:26:45 | kdotoví
Čas na lásku z pohádek
Pod kabátem noci a hvězdných odlesků oje vozů
A na úsměvy ranního svítání
Když den se od noci odklání
A taky na bytí jen tak
Bez příkras a kudrlinek toho, co může být "až pak" :-)
31.07.2020 23:32:09 | Denael