Milá Betty vítej na Literu.
A jinak,člověk dojde na určité místo, ale není dobré zůstat stát .-) Sama poznáš, že Tě to bude lákat jít dál.
Pěkná básnička a já ráda dávám ST.
20.08.2020 22:59:13 | Jaruška
Vítej na Literu,
"Nešlapej vodu,
na sedmém schodu,
můry se neboj,
hlavu vzhůru,
vždyt na šestej
je to jen krok."
;-)ST
05.08.2020 19:25:47 | Tomcat
Dej si Sedmý schod, skvělé pivo ze Žatce ;o)
05.08.2020 09:01:25 | Crazymike