Podoba
.
Ach bože to už je zase noc
Příběh dne jednoho člověka
Pes naposled zaštěkal
Obilí vyrostlo Znovu je zaseto
Duše nebledne Svítí ad hoc.
---
Všechno hoří
Hasiči vbíhají do poschodí
Zachraňují dítě matku psa
Román který jsem rozepsal
do žáru náráz hodím
pro ty co tvoří
--
Možná se pletu v úsudku
a jednou budu celý upletený
až dokřičím povím potichu
ve dvou u soudku
o ohních co z člověka nervy servou
Nahý ?
Ne
Jen vyšlý z ženy
.
.
Přečteno 177x
Tipy 12
Poslední tipující: Martinecka23, Amonasr, Marten, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, J's .., Roser
Komentáře (3)
Komentujících (3)