Modrovláska
Anotace: Takový hloupý, krátkodobý nápad...
Modrovlásko, co skrýváš,
Když se na mě usmíváš,
Myslíš to jen přátelsky,
Nebo nějak víc?
I když to je ďábelský,
Chci řvát z celých plic,
Že skočila bych do křoví,
Tobě pro krásné maliny,
Proč jakousi slabost cítím,
Když louka voní letním kvítím...
Ale přece on je pro mě jediný,
Snad každý už toto ví...
Přečteno 193x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Dávid, Roser, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)