Anotace: Když nemůžete spát (včera v noci). https://www.instagram.com/p/CDfIJxigtCf/?igshid=gdadzeiifw0p
Štěstí, kroužíš mi
po úsměvu svými
něžnými prsty
když hýčkáš mé
srdce smíchem
místo slz
Tak směj se
ó ano, směj se
jako blázen pobíhající
uprostřed letní bouřky
štěstím bez sebe
Směj se
vážně, no tak směj se
životu, sám i sama sobě
s láskou
do své vlastní tváře
A až se usměješ
zasměješ a dosměješ
nad všemi svými zlostmi
starostmi, bolestmi a dojmy
nezapomeň si poděkovat
že jsi, kdo jsi
a že se s láskou dokážeš
sám i sama sobě zasmát
Štěstí, tančíš mi
v nitru duše
za zvuků lečívé melodie
kterou sis samo složilo
když mi došly slzy
a láska ovládla mou zem