Anotace: ...
Dlouhé jsou cesty
které mají cíl
to jen s gesty
bloudí se do vzdálených chvil...
Jen ticho v dálce mlčí
krajiny mrtvých cest
všem asi stačí
dávný příběh hvězd.
Jen jsou pravdy
které život označil
To jen s gesty
bloudí se do vzdálených chvil.