Ať
Ať
verše tepat nám nic nebrání
je to o čase a o zrání
potrhnutí veršotepci
aspoň nejsou duší v kleci
i když
chrání nás aura karma srdce
žije se nám ne vždy lehce
život svádí a dělá kotrmelce
které beru jako lekce
i když
někdy špatné zprávy
znamenají opak pravý
můžou totiž vysvobodit
duši co chce znovu zrodit
a
za dobré srdce se dnes platí
je dnes mnoho kdo tě ztraťí
přesto píši tvořím srdcem
budu stále jeho jménem
však
tentokrát se straním slávě
chci poznat duši v trávě
která miluje Zem i nebe
přitom neztratit sebe
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Emily Říhová, Psavec, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)