Tam na konci všeho světla, tam upstřed té jasné tmy
Tam kde mizí vše podstatné, tam kde i ticho utichá
Promlouvá k nám naše mysl, ať vzpomenem si na ty dny
Kdy nám bylo lehko u srdíčka, kdy netrýznil nás zármutek.
Vždyť honit stále ono lepší, je pošetilý nesmysl!
A ja si Jacku dovolím jen tichounce k tomu, že i v ty dny slunečné je dobré mít na paměti časy, kdy zrovna bylo zataženo, abychom si těch ve slunci dnů vážili a děkovali za ně.
09.08.2020 09:46:32 | Vivien
Své mysli odlehčit a srdce vzájemně si pohladit. Méně smutku a více radosti. ;-)
08.08.2020 21:32:29 | jenommarie
Každé srdce si zaslouží být svázané se srdcem, které ho respektuje a miluje takové, jaké je. Stačí mít to štěstí a mysl je lehká jako pták, smutek mizí někde v dáli a radost nás hladí po vlasech a líbá na tvář. :-)
08.08.2020 21:37:37 | Jack Santiago
Každé srdce by mělo mít šanci najít k sobě srdce, které stejně cítí. Ale svázané být nemá..ale vím, jak je to myšleno.
A ano s láskou ty pocity takové jsou. ;-) Děkuji
08.08.2020 21:40:48 | jenommarie