Předsudek?
Anotace: Ne tohle už fakt snad není pravda, zase jsem se napálila. Já sem tak naivní nebo z.........?
Bolestivá je pravda, raději slýchám lež,
Chci usnout a probrat se v jiném světě,
Pokud bolestí trpíš seber se a spáti běž,
Místo poupěte uvnitř ostrý osten kvete,
Namísto pláče jed se mi z očí plavil,
Opět si mě nachytal a facku mi vpálil,
Nechtěla jsem ale teď ses mi opět vzdálil,
Jirko myslíš že i jiný by tě tak jako já bránil???
Komentáře (1)
Komentujících (1)